LEASING AUTOUTILITARE

Intr-o piata auto a vehiculelor de ocazie dominata de vanzatori incorecti cu practici de multe ori nelegale, in care sunt mult prea multe fenomene negative, noi, Leasing Autoutilitare, ne propunem si vrem sa fim un etalon de corectitudine si un garant pentru clientii nostri.

Avem parteneriate solide cu institutii bancare si financiare, colaborari cu o retea extinsa de unitati service profesionale, un parc auto propriu specializat in transport vehicule intern si international, departamente specializate de inspectie auto si servicii post-vanzare. Impreuna cu colaboratorii si personalul nostru, avem obiectivul sa fim lideri pe piata autoutilitarelor, necesare desfasurari activitati de zi cu zi a oricarei societati comerciale si sa oferim maximul de satisfactie

  • Ai un consultant dedicat de la primul contact telefonic sau prin email!
  • Achiziționezi numai mașini cu istoric complet și kilometri reali!
  • Alegem împreună cele mai bune soluții de finanțare
  • Ai acces la cele mai bune oferte de autoutilitare din piata auto fără să fii nevoit să pierzi timpul vizitând personal toate parcurile auto!

Avem parteneriate solide cu institutii financiare bancare sau de leasing si facem pentru tine toate demersurile necesare.

Poti oricand sa alegi intre variantele bancare (Transilvania, Raiffesen, BRD stc.) sau firmele de leasing ( BT Leasing, Impuls Leasing, BRD Sogelease, Raiffeisen Leasing, Motoractive, etc.). Sau, daca ai deja un finantator cu care lucrezi, cu atat mai bine!

Urmareste-ne
Parcul de autoutilitare second-hand, Leasing Autoutilitare, comercializeaza autoutilitare rulate prin finantare leasing pentru persoanele juridice cat si persoanele fizice. Ne ocupam de tot procesul de vanzare, întocmirea documentaţiei în vederea finanţării, inclusiv întocmirea documentelor in vederea obtinerii numerelor de înmatriculare provizorii şi definitive. Dorim sa fim un etalon de corectitudine pentru clientul final si un garant pentru clientii nostrii.
function l36wpf_anpc() { $html = '
Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor
'; return $html; } add_shortcode('l36wpf_anpc', 'l36wpf_anpc');
Copyright © 2023. All rights reserved.