Rated 5,0 out of 5
noiembrie 5, 2023

Recomand cu încredere, am achiziționat o mașină zilele acestea, Opel Vivaro 2018 cu 153.000km.

Este o echipa care denota profesionalism și seriozitate

Avatar for SC FLORINSTAL TECH TEDDY SRL
SC FLORINSTAL TECH TEDDY SRL
Rated 5,0 out of 5
iunie 12, 2023

Am achizitionat un fiat ducato frigorific in leasing de la Leasing Autoutilitare si daca as mai avea nevoie pe viitor, cu siguranta as reveni tot aici. De ce? Pentru ca exista o gama extinsa de autoutilitare rulate disponibile si poti alege, poti verifica ce ti se potriveste. Masinile arata OK, rulajul (KM) transparent (nici nu are cum altfel). Pentru mine nu conteaza daca curatenia a fost de la furnizor sau s-a facut aici, fiindca oricum e facuta bine, mai bine decat as fi facut-o eu oricum si imi scuteste niste timp. Echipa e OK, chiar se raspunde la telefoane si se face treaba 🙂 noi am avut de accesat un leasing, facilitate de care aveam nevoie. In concluzie: recomand si uitati de Adesa, ca va pierdeti timp de pomana!

Avatar for Ioan Cobzarenco
Ioan Cobzarenco
Verificat
Rated 5,0 out of 5
mai 25, 2023

De la primul telefon am inteles ca am de-a face cu niste experti. N-am mai cumparat in leasing si parea foarte complicat. Din 2 telefoane am fost lamurit si apoi totul a durat o jumatate de zi – si online… adica eu eram in deplasare la Giurgiu si cineva mi-a validat semnatura … si in 3 zile cu totul am cumparat masina. N-as fi crezut . Aveti cu cine discuta daca vreti o masina buna la un pret corect. Am mai vb ci su alti dar dupa ce s-a dat masian pe care am cautat-o initial m-au abandonat…. si primeam doar mesaje de genul … mergeti pe site … si va gasiti *singur* alta. Nu a fost cazul aici .

Avatar for Ciprian Homm
Ciprian Homm
Verificat
Rated 5,0 out of 5
aprilie 22, 2023

Firma serioasa si consultati de vanzari profesionisti. Am cumparat un Ford Transit frigorific cu 320.000 km si ma declar multumit. Am primit raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut ( acte, istoric service, posiblitatea de finantare leasing ). Transparenta totala, autoutilitara exact ca in descrierea de pe site-ul lor. Recomand!

Avatar for Daniel Floarea
Daniel Floarea
Verificat
Rated 5,0 out of 5
august 9, 2023

Foarte multumit de achizitia facuta, Mercedes Sprinter in leasing, dar mai presus de orice pentru informatiile transmise si suportul acordat.Multe felicitari pentru seriozitate si pt faptul ca stati la dispozitia clientului.

Avatar for Adrian Sandu
Adrian Sandu
Verificat
Rated 5,0 out of 5
august 8, 2023

Firma foarte serioasa si consultantii la fel. Masina : autoutilitara Renault Trafic. Am primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut ( acte , poze, video, istoric service etc). Transparenta totala, masini exact ca in descrierea de pe site-ul lor. Se ocupa de pregatirea masinii, doar sa vina clientul sa o ridice. Predarea a durat 10 minute. Comportament impecabil, comunicare excelenta, raspund la orice fel de nelamurire si mai ales implicare in procesul de leasing. Recomand cu drag !

Avatar for AUTOMATIC SYSTEM SRL
AUTOMATIC SYSTEM SRL
Verificat
Rated 5,0 out of 5
august 6, 2023

Recomand cu încredere ! Un dealer foarte serios , prompt , mașini bune și certificate ! Recomand !

Avatar for PYTA TRANSPORT AUTO
PYTA TRANSPORT AUTO
Verificat
Rated 5,0 out of 5
iulie 20, 2023

O experiența foarte plăcută, recomand cu toată încrederea !

Sunt foarte serioși, mereu dornici sa ajute și sa răspundă la orice întrebare, foarte amabili și foarte de treaba! Cat despre achiziție, masina este perfectă conform descrierii!

Mulțumiri pentru tot si mult succes în continuare!

Avatar for Gio K
Gio K
Verificat
Rated 5,0 out of 5
iulie 15, 2023

Super, o sa colaboram in continuare.

Avatar for SamirTMG
SamirTMG
Verificat
Parcul de autoutilitare second-hand, Leasing Autoutilitare, comercializeaza autoutilitare rulate prin finantare leasing pentru persoanele juridice cat si persoanele fizice. Ne ocupam de tot procesul de vanzare, întocmirea documentaţiei în vederea finanţării, inclusiv întocmirea documentelor in vederea obtinerii numerelor de înmatriculare provizorii şi definitive. Dorim sa fim un etalon de corectitudine pentru clientul final si un garant pentru clientii nostrii.
function l36wpf_anpc() { $html = '
Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor
'; return $html; } add_shortcode('l36wpf_anpc', 'l36wpf_anpc');
Copyright © 2023. All rights reserved.